Ismerd meg a borotválássa és nyírással kakpcsolatos tippjeinket!

MEGDÖNTÖTT TÉVHITEK

1 tipp

Segíts! Korábban soha nem nyírtam fazont. Mit tanácsolsz annak, aki először próbálja ezt?

Csak nyugalom! Először is döntsd el, milyen végeredményt szeretnél - csak meg szeretnéd rövidíteni, vagy teljesen el akarod távolítani a szőrzetet? Ha ez megvan, használj trimmelőt, például a Venus bikinivonal nyírót. Ezzel rövid, ápolt megjelenést érhetsz el, vagy előkészítheted (időtakarékosan) a teljes szőrtelenítést. Egy új Venus Embrace borotva tökéletesen megfelel a frissen lenyírt bikinivonal terület szőrzet átborotválására.

Következő tipp
Tengerpartra illő fazon-borotválási tanácsok
2 tipp

Tengerpartra illő fazon-borotválási tanácsok

Mivel a bikinivonal területén található szőrzet természetes módon durvább, ezért áztasd fel meleg vízzel és használj hidratáló terméket, pl. SatinCare Sensitive érzékeny bőrre tervezett borotvazselét, amely megakadályozza a dudorok kialakulását és az égető érzést. Feszítsd ki a borotválandó bőrfelületet, hogy az sima legyen, mint pl. a lábaidon. A rövidítéshez először a szőrszálak növekedési irányával megegyezően végezd a borotválást, majd az alaposságért a szőrszálak növekedési irányával ellentétesen tedd mindezt. A pórusok összehúzása érdekében öblítsd le a területet hűs vízzel, majd hidratálj. Az érzékeny bőr védelme érdekében várj 24 órát a napozással.

Következő tipp
Használhatok-e ollót a nyíráshoz?
3 tipp

Használhatok-e ollót a nyíráshoz?

Dobd el az ügyetlen ollót és a barátod körömvágóját, és használd a megfelelő eszközt! Mi, a Venus bikinivonal nyírót kedveljük - nincs benne elem, kilógó penge, helyette egy biztonságos és eldobható nyíróezköz, amelyet ugyanazzal a mozdulattal használhatsz, mint a borotvát.

Következő tipp
Hogyan ápoljam a bikinivonal területét a borotválkozást követően?
4 tipp

Hogyan ápoljam a bikinivonal területét a borotválkozást követően?

A lábak borotválása után a hidratálás kulcsfontosságú, ezért nem meglepő, hogy a bikinivonal területe is igényel némi gyengéd hidratálást! Először is a bikinivonal borotválásakor ne feledd a borotvazselé használatát. Zuhanyzás után pedig használj hidratáló krémet a frissen borotvált, érzékeny bőr megnyugtatására. Végül fejezd be a műveletet könnyű hintőporozással, mert ez segít megőrizni a nedvességet, valamint a bőr selymességét és simaságát.

Következő tipp
Hallottam a brazil borotválásról. Mit jelent ez?
5 tipp

Hallottam a brazil borotválásról. Mit jelent ez?

Alapvetően azt, hogy minden szőrzetet eltávolítasz a bikinivonal területről. Mindenhonnan. A bikinivonal megjelenés kialakításakor a legfontosabb az, hogy jól érezd magad. Akár teljesen csupasz bőrre vágysz, akár csak rendezett szőrzetre, ne feledd, a bikinivonal számára tervezett nyíró segít abban, hogy bármilyen megjelenést könnyedén megvalósíthass.

Következő tipp
Segíts! Korábban soha nem nyírtam fazont. Mit tanácsolsz annak, aki először próbálja ezt?
A bikinivonal területem borotválása és/vagy trimmelése túl komplikált művelet ahhoz, hogy egyedül csináljam.
Nem igaz! Hagyd ki a gyantázással járó felfordulást és költségeket, és próbáld ki! Először a rövidítést, majd a borotválást javaslunk. A Venus Bikini bikinivonal nyíró és a Venus Embrace borotva kiváló csapatot alkotnak. A nyíró egy védőfésűvel van ellátva, amely egyszerű és biztonságos nyírást, míg a bikinivonal borotválására tervezett borotva alapos és kényelmes borotválást tesz lehetővé.
 
Tél van, nem tervezek tengerparti kiruccanást: ideje félretenni a bikinivonal rendszres ápolását.
A bikinivonalat nem csak a fürdőzési szezonban kell ápolni. A mások által nem látható, szép bikinivonal önbecsülés kérdése. Ne habozz hát: szexi fehérneműdben nézz ki és érezd magad úgy, mint egy istennő, méghozzá egész évben.
 
A bikinivonal szőrzet a zuhany alatt történő lenyírása mindig nagy felhajtással jár.
Mivel a zuhany kiváló hely arra, hogy formába hozd bikinivonal területedet, a Venus Bikinivonal nyíró segítségével megszüntettük a trimmeléssel járó felhajtást. A meleg víz felpuhítja a durva szőrzetet, amely könnyen vághatóvá válik ezáltal, így a trimmelő gyorsan a kívánt hosszúságúra nyírja a szőrszálakat, így a művelet a zuhanyzáshoz hasonlóan egyszerűvé válik.